CORONA-FREE KONGRES ITAPA 2021

ITAPA – najväčšia slovenská IT konferencia spája svety IT, priemyslu a verejnej správy.  Od roku 2002 sa na ITAPA podujatiach stretávajú odborníci zo štátnej a verejnej správy, IT a priemyslu, akademickej sféry a neziskového sektora. Počas podujatia bude zabezpečené prostredie bez vírusov Dezinfekcia rúk v priestoroch hotela Molekulárny štít. Vytvorenie molekulárneho štítu zabezpečí ActivePure®, technológia patentovaná NASA,… Prečítať celý článok »

Hilton v Sao Paulo Morumbi inštaluje technológiu ActivePure, aby zaistil zdravie a bezpečnosť hostí.

Technológia čistenia ActivePure, osvedčená na deaktiváciu vzdušných a povrchových vírusov, zvyšuje bezpečnostné opatrenia v brazílskych hoteloch. DALLAS, TX (05.08.2021) – V dôsledku šírenia nových variantov COVID-19 sa hotel a rezort Hilton v brazílskom Sao Paule zaväzuje dbať na zdravie a bezpečnosť svojich hostí a zamestnancov a inštaláciou technológie ActivePure robí mimoriadne opatrenia. ActivePure je jediná technológia čistenia vzduchu a povrchov, ktorá preukázateľne proaktívne a nepretržite… Prečítať celý článok »

Corona-free Jarná ITAPA 2021 – Slovensko stojí pred výzvou storočia!

Kozmické patenty NASA, najmodernejšie snímače, ale aj slovenská vynaliezavosť. To najlepšie zo sveta sa spojilo na júnovom podujatí ITAPA, aby vzniklo dokonalé corona-free prostredie. Technologické inovácie, ale aj zodpovednosť nás všetkých, totiž dokáže poraziť COVID-19. O komfort, bezpečnosť vzduchu aj povrchov sa na najväčšej konferencii ITAPA 2021, v hoteli CROWN PLAZA starali aj naše zariadenia s unikátnou technológiou… Prečítať celý článok »

SVET TECHNOLÓGIÍ: Filtruje alergény a ničí patogény. Táto technológia vyčistí vzduch

Okrem prachu, peľu, spórov a alergénov dokážu inovatívne systémy účinne ničiť aj patogény. Základom novej, patentovanej technológie s názvom ActivePure® je tzv. fotokatalytická oxidácia. O tom, ako celý proces prebieha a aké účinky nielen kvalitu vzduchu má, rozprávali v relácii Svet Technológií p. Štefan Torma a MUDr. Martin Brezina. Celú reláciu, v ktorej bola predstavená… Prečítať celý článok »

WEBMAGAZIN.SK: Čisté a zdravé prostredie bez vírusov?

„Pandémia koronavírusu ovplyvnila vo veľkej miere súkromný život miliónov ľudí, pracovný nevynímajúc. Prinútila svet prijať radikálne opatrenia a priniesť unikátne riešenia. Jedným z nich je aj systém ActivePure®, chrániaci nielen bezpečnosť vzduchu, ktorý dýchame.“ Viac o tom, že špičkový, vírusy neutralizujúci prenosný aj zabudovateľný systém vytvára skutočne bezpečné prostredie si môžete prečítať TU. Prečítať celý článok »

TA3: Nadýchnite sa zdravo a bezpečne vďaka inovatívnej technológii!

Pôvodne bola vyvinutá pre potreby NASA, odkiaľ sa dostala až do domácností.  O tom, ako unikátna technológia ActivePure® funguje, akým spôsobom čistí vzduch a redukuje až 99% patogénov za 24 hodín si môžete prečítať na webe TA3. Celý článok Nedajte vírusom šancu: Nadýchnite sa zdravo a bezpečne vďaka inovatívnej technológii si môžete prečítať TU. Prečítať celý článok »

Školy hľadajú možnosti čistenia vzduchu pre vyššiu bezpečnosť.

Školy hľadajú možnosti čistenia vzduchu pre vyššiu bezpečnosť Technológia ActivePure je najbezpečnejšie a najrýchlejšie pôsobiace riešenie na čistenie vzduchu, ktoré minimalizuje rekontamináciu a krížovú kontamináciu v reálnom čase na povrchoch a vo vzduchu. Kvôli otváraniu škôl sa mestá v celej krajine usilujú nájsť a nainštalovať systémy na čistenie vzduchu, o ktorých je dokázané, že zabíjajú… Prečítať celý článok »

Sedem vesmírnych technológií, ktoré zmenili svet.

Sedem vesmírnych technológií, ktoré zmenili svet 1. Technológia ActivePure: Čistenie vzduchu a povrchov Technológia ActivePure bola v roku 2017 uvedená do Siene slávy vesmírnych technológií. Pôvodne bola pomenovaná ako ActivePure katalytická ionizácia a vyvinutá vedcami z NASA na elimináciu etylénu na palube Medzinárodnej vesmírnej stanice. Po ďalšom vývoji spoločnosťou Aerus LLC sa preukázalo, že technológia ActivePurere ničí až 99… Prečítať celý článok »

Aerus Medical Guardian

Úrad FDA udeľuje zariadeniu Aerus Medical Guardian s technológiou ActivePure certifikát ochrannej zdravotníckej pomôcky triedy II. Nepretržite aktívne čistiace zariadenie vzduchu využívajúce technológiu ActivePure inšpirovanú NASA DALLAS, TX/ 30.jún 2020 Spoločnosť Aerus, ktorá sa zaviazala poskytovať špičkové technológie k vytvoreniu najzdravšieho vnútorného prostredia na svete, dnes oznámila, že na zariadenie Aerus Medical Guardian s technológiou ActivePure získala certifikát… Prečítať celý článok »

TECHNOLÓGIA ACTIVEPURE ®

Bezpečná, efektívna, overená, certifikovaná ActivePure® je exkluzívna environmentálna technológia, ktorá je schopná vyriešiť množstvo každodenných problémov so znečistením vzduchu a povrchov vo vnútorných priestoroch. Tradičné pasívne technológie, ako napríklad HEPA, využívajú filtráciu alebo elektrostatické systémy, ktoré odstraňujú kontaminanty iba v prípade, ak prechádzajú cez purifikačnú jednotku. Tieto tradičné systémy môžu do istej miery znížiť znečistenie… Prečítať celý článok »